MyVinyl Blog
Array ( [0] => Array ( [url] => https://my-vinyl.com/en/blog [title] => All Blog News )[1] => Array ( [url] => [title] => Record Store Day Collabo Weekend във Варна )) 1

Recent Articles

Record Store Day Collabo Weekend във Варна
Apr022019

Record Store Day Collabo Weekend във Варна

Дойде време за нашия нов "Collabo Weekend". Датите са 13-14 април (събота и неделя). Този път MyVinyl заедно с Домъ на плочата Soul Searchin' ще гостуват в слънчева Варна. Датите не са случайно избрани, защото 13-и април съвпада с едно събитие, чакано цяла година от ревностните меломани из цял свят, а именно - световният ден на независимите музикални магазини "Record Store Day". Точно затова, този уикенд и ние ще отбележим събитието подобаващо и ще го посветим на качествените, ценни и редки плочи в нашите колекции. Наши любезни домакини ще бъдат отново приятели, с които ще си помагаме и сътрудничим и занапред. Това са:

Beach bar Cubo

Определено не е нужна реклама за тези наши приятели и тяхното местенце. Просто във Варна те са емблема за неподражаем стил и качество, и като кажеш "Cubo" на всеки, който има отношение и добър вкус към музиката се сеща веднага за този уникален музикален оазис на плажната ивица!
https://www.facebook.com/bar.cubo/

Love & Happiness Art Space

Преставяме ви чисто новото пространство за изкуство, музика и култура. Намира се на площадката на ул. Дръзки №5, в близост до Ж.П. Гара Варна, което специално ще отвори врати за събитието, и където ще си спретнем малко музикално джамбуре. Именно там ще може да чуете, както и да си купите селектирани грамофонни плочи на колекционери като: SKILL, RAMSEY HERCULES, SELECTOR STILIYAN, DOBO MARZOV, BORIN, както и на други меломани, ценители и приятели на "винила".
https://www.facebook.com/loveandhappinessmusic/

Vinyl Home Varna

Музикалният магазин на Краси Делийски на бул. "Княз Борис I" 28 е едно уютно местенце, в което стъпиш ли, усещаш отдадеността на собственика и любовта, с която то е направено. Той винаги ни посреща с широка усмивка и подбрана, качествена и рядка музика от България и цял свят!
https://www.facebook.com/VinylHomeVarna/

Предаването 45 оборота в минута (Добо Мързов, радио Варна)

Адмирации за Радио Варна и политиката им да вкарват млади попълнения в него. Това се оказа печеливша формула и един от хората, на които се дължи този ренесанс в морската ни столица е нашият добър приятел, колекционер, ценител и меломан Добо Мързов. Неговото предаване през всичките години проправя нелекия път към безброй много млади слушатели и дава шанс и поле за изява на още толкова много, знайни и незнайни български артисти, продуценти и изпълнители, като представя тяхното творчество в национален ефир! Респект, бро!
https://www.facebook.com/dobomarzov/
https://www.mixcloud.com/Soulmate/
http://bnr.bg/varna

Ето и програмата какво точно ще се случва тези два дена:

13-и април / събота

12:00 - 19:00 Музикално Джамбуре на площадката на ул. Дръзки №5, пред Love & Happiness Art Space и зимното Cubo
- Специално селектирани грамофонни плочи за продажба от SKILL / Домъ на плочата "Soul Searchin', Ramsey Hercules / Boogie Exchange, Добо Мързов, Селектор Стилиян, Борин (Legendary Club Boogaloo) и др.
- Приятна музика на грамофони, разговори, хапване и пийване

22:00ч. Вечерно в CUBO (на плажа)
Специална селекция от SKILL & RAMSEY HERCULES / 45 MAFIA Represent!
45mafia.com

14-и април / неделя

12:00 - 18:00 в CUBO (на плажа)
- Базар за грамофонни плочи от MyVinyl, Vinyl Home Varna, Boogie Exchange
- Vinyl Sundays - Приятна селектирана музика на грамофони от SKILL, Ramsey Hercules, Добо Мързов, Селектор Стилиян

Leave a Comment

Cart 0 Shopping Cart

No products

Free shipping! Shipping
0,00 лв Total

Check out

Follow us on Facebook