MyVinyl Blog
Array ( [0] => Array ( [url] => https://my-vinyl.com/en/blog [title] => All Blog News )[1] => Array ( [url] => [title] => MyVinyl @ Kapana Fest 2022 - 23-26 June, Plovdiv )) 1

Recent Articles

MyVinyl @ Kapana Fest 2022 - 23-26 June, Plovdiv
Jun192022

MyVinyl @ Kapana Fest 2022 - 23-26 June, Plovdiv

Задава се Капана Фест 2022! Тази година ще ви посрещнем на новата си локация – мостът над ул. "Гладстон". Знаем че обикновено изпращате лятото с нас, но този път ще го посрещнем на тази необичайна за фестивала локация.

Ще започнем с нашата сцена "Капана", която ще е точно до античния Одеон на Филипопол и ще гарантира незабравимо музикално изживяване, професионално селектирано благодарение на нашите приятели от Bee Bop Café. Те ще добавят фантастичен саундтрак към красотата на Пловдив и ще ни помогнат да се срещнем и насладим на LALALAR (Turkey) & REVERIE (USA), подкрепени от Kan Wakan, Жлъч и Гена и други родни артисти.

На 24.06 ще бъде една специална петъчна вечер A Night for Boogie, посветена на Йордан Ставрев - Бирата а.к.а Ramsey Hercules, един от най-колоритните столични герои, меломан, колекционер на грамофонни плочи и продуцент на музика. В негова памет ще създадем едно необичайно парти заедно с бандата му Phuture Shock и доверените приятели по призвание DJ Skill, Visitor Q, selector Stiliyan, DJ Todd, Jijo, а също така ще има и много други изненади.

По време на фестивала ще се радваме на освежаващи напитки, коктейли, street food предложения, както и емблематичната украса на Капана Фест, бар и лаундж зони, много зеленина и най-големият до момента Базар "Капана". Този път в него ще вземат участие 110 участника с био и натурални храни, напитки и козметика, авторски изделия, модни марки , художници, бижутери, грънчари, дърводелци, занаятчии и дизайнери.

За Ваше удобство на всеки един от базарните щандове ще може да заплатите безконтактно, благодарение на партньорите ни от MyPos Bulgaria.
Всичко това ще е подправено със свежа музикална селекция благодарение на "MyVinyl - магазин за грамофонни плочи" и изпълваща душата зеленина от разсадник "Олеа".

Програмата на сцена Капана

Ще дадем всичко от себе си да направим това всеобщо забавление смислено, защото заедно с Нощ на Ангелите ще насочим вниманието ви към нещо, което ще ни направи по–добри и значими, а именно възможността да помогнем на дете и родителите му в нужда. Каним всичките ни посетители и участници активно да се включат в групата Заедно за Бояна, като скоро ще ви разкажем в детайли, как още ще може да помогнете!
Ще има много за виждане и за разказване, защото Капана Фест 2022 ще е незабравим и пълен с изненади.

Powered by:
Somersby, WAM, My-Vinyl.com, Bee Bop Café, My Pos Bulgaria и Oleabg.com
Събитието е част от културния календар на Община Пловдив за 2022 година.

Leave a Comment

Cart 0 Shopping Cart

No products

Free shipping! Shipping
0,00 лв Total

Check out

Follow us on Facebook