MyVinyl Blog
Array ( [0] => Array ( [url] => https://my-vinyl.com/en/blog [title] => All Blog News )[1] => Array ( [url] => [title] => Vinyl records PreOrder in MyVinyl )) 1

Recent Articles

Vinyl records PreOrder in MyVinyl
Apr172019

Vinyl records PreOrder in MyVinyl

PreOrder Now! Със сигурност сте виждали "предложението" за предварителна поръчка на очакван продукт и преди. Е... за тези от вас, които вече са, това няма да е нищо ново под слънцето. Но тук ще обърнем внимание на хората, които не са запознати с идеята за PreOrder, или Предварителна поръчка/заявка - на буквален български.

Накратко, PreOrder е поръчка направена преди даден продукт (в нашия случай, грамофонна плоча) да бъде издаден/произведен и съответно, наличен в даден сайт или магазин. Идеята за тази услуга идва от факта, че често популярните и търсени заглавия се изкупуват бързо след като са в обръщение. Като естествено решение идва предложението за "резервиране" на дадено издание преди неговата официална дата на разпространение. Предварителната поръчка на грамофонна плоча гарантира и бързата доставка до вас, след като вече заявените бройки са при нас в MyVinyl.

Секцията на първа страница на MyVinyl с 10те най-нови PreOrder издания

При нас възможността за предварителна заявка е налична от няколко месеца. Ето и къде можете да намерите и разпознаете всички издания на грамофонни плочи, които са с опция за PreOrder в MyVinyl. В основната навигация/меню на сайта ще видите линк PreOrder към каталога със всички налични заглавия към тази дата. На първа страница на сайта, ще намерите и секция с десетте най-нови плочи, презентирани на ротационен принцип. Отличителният маркер "PRE" (на кратко от PreOrder) върху изображенията ще срещнете и в страницата "Грамофонни плочи", смесен с "НОВИ" и всички други налични и изчерпани заглавия. Тъй като грамофонните плочи в MyVinyl са нови и фабрично запечатани, очаквайте всички имена, които срещнете да са нови издания или преиздания (reissues). В страницата на конкретен албум с опция PreOrder ще срещнете и информация за официалната дата, на която той ще бъде в обръщение. За да стигне до нас от дистрибуторите ни, даваме прогнозирано време за доставка около 15 работни дена. В MyVinyl, предварителната поръчка/заявка не изисква предплащане!

Грамофонна плоча с опция за PreOrder в MyVinyl

Ограничените бройки на дадени нови издания, ексклузивността наложена от лейбъли и дистрибутори, спецификата на заглавия, които се разпространяват на определени събития, като Record Store Day са част от факторите, които се отразяват както на нашите PreOrder предложения, така и на всички останали. Затова ако искате да имате копие от даден албум, побързайте с неговата предварителна заявка :)

Leave a Comment

Cart 0 Shopping Cart

No products

Free shipping! Shipping
0,00 лв Total

Check out

Follow us on Facebook